Se circulă în condiții de ploaie pe autostrăzile A1 București-Pitești (ploaie torențială), A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și A4 Ovidiu-Agigea.

Aglomerație la primele ore ale dimineții pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sensul către Margina, între kilometrii 467- 466, în zona municipiului Lugoj, județul Timiș, se execută lucrări la rostul de dilatație, astfel că banda doi și cea de urgență sunt închise. Se circulă doar pe prima bandă  până la data de 23.04.2021, ora 16:00.

Traficul rutier pe DN 3 București – Călărași se desfășoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (loc. Ileana) și 65+186 de metri (loc. Lehliu Gară), județul Călărași, pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile. Lucrările se vor desfășura până la data de 27.04.2021.

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, li se recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.- InfoTrafic

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 191. Marele Darius a dispărut. Vedetele Playboy, în alertă!
Articolul următorRestricţii de trafic impuse astăzi