Șeful Poliției de Frontieră din Mehedinți, reținut pentru 24 de ore, acuzat că ar fi acordat protecție contrabandiștilor de țigări care aduceau marfă de contrabandă în România.

Şeful Poliției de Frontieră Mehedinți, Sorin Coman, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma unei operațiuni de proporții a DIICOT și DGA, împotriva contrabandiștilor de țigări în vestul României.

Polițiștii au descins la adrese din Timiș, Arad, Hunedoara și Mehedinți la locuințele membrilor unei grupări specializată în contrabanda cu țigări, la sedii de firmă și la sediul Poliției de Frontieră Mehedinți.

Peste 150 de percheziții desfășurate, în această anchetă, care a început în 2019.

Comisarul Sorin Coman a fost, anterior, șeful punctului de trecere a frontierei Porțile de Fier 1. Investigațiile sunt legate de protecția acordată de către polițiștii de frontieră contrabandiștilor care introduceau țigări de contrabandă cu camioanele, iar, ulterior, marfa era distribuită în tot vestul țării.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCondiții speciale de trafic astăzi, pe DN 7
Articolul următorBilanț coronavirus -1 iulie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore