La data de 10 mai a.c., polițiștii Postului de Poliție Gruia au fost sesizați de un bărbat de 82 ani, din localitate, cu privire la faptul că în ziua de 09 mai a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de fiul său, de 58 ani.

De asemenea, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a distrus două fereste ale locuinței și l-a amenințat pe octogenar.

Victima nu a solicitat îngrijiri medicale, însă polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele agresorului.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și violență în familie.

Tot astăzi, 10 mai a.c., Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o femeie de 50 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată de soțul său.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar din verificări s-a stabilit că soțul apelantei, în vârstă de 51 ani, din municipiu, în urma unui conflict spontan generat de aspecte ale vieții familiale, a agresat atât soția cât și pe fiica acestora de 16 ani, fără a necesita îngrijiri medicale.

Față de bărbatul de 51 ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentTĂRICEANU, ATACURI DURE LA ADRESA PREȘEDINTELUI IOHANNIS ȘI A PREMIERULUI OLANDEI (video)
Articolul următorPeste 400 de participanți la prima ediție a Crosului Severinului