Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au efectuat în ziua de 5 decembrie două percheziții domiciliare pe raza localității Șimian, la locuința unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în perioada 20.09.2019-24.10.2019, aceștia au pătruns într-o societate comercială, de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde au sustras, în mod repetat, cantitatea de 13 tone de cereale, prejudiciul fiind de 28.000 lei.

În locuințele percheziționate polițiștii au identificat și ridicat bunuri și mijloace materiale de probă.

Doi bărbați, de 28 de ani din Turnu Severin, respectiv 23 de ani ,din localitatea Șimian și două femei, de 30 de ani din Șimian, respectiv 29 de ani din Turnu Severin au fost reținute pe bază de ordonanță de reținere și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar vineri, 6 decembrie a.c., vor fi prezentate magistraților cu propunerea corespunzătoare.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.                                                                 

 

Articolul precedentSezonul de schi in statiunea montana Straja se deschide pe 6 decembrie
Articolul următorMesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019: La mulți ani Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nicole și Nicholas!