Coloană pe DN7, în județul Vâlcea, din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor de pe marginea șoselei. Șoferii au rămas blocați ore în șir.

Șoferii spun că nu știau de lucrări și că le-a fost imposibil să-și regândească traseul și programul.

Lucrările de toaletare a vegetației au fost făcute de Romsilva la solicitarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova și s-au făcut ziua, întrucât pe timpul nopții muncitorii ar fi fost puși în pericol.

Chiar dacă toaletarea era necesară șoferii au spus că au fost nemulțumiți pentru că nu au știut despre lucrări.

Cei mai afectați au fost transportatorii.

Nu s- a anunțat nimic, în mod normal lucrurile astea se anunță, încât în primul rând transportatorii să-și ia niște măsuri. Pentru traficul mic, n-ar fi așa o mare problemă, e doar o neplăcere, dar pentru transportatori se traduce în niște pierderi serioase și s-ar putea să se traducă în niște amenzi pe care le iau șoferii pentru că nu își respectă timpii de odihnă. Deci lucrurile astea se anunță.” a declarat Ionuț Ciurea, președintele Asociației Pro Infrastructură.

Lucrările în zonă vor continua și astăzi, iar circulația se va desfășura în reprize de maximum 20 de minute și va fi dirijată de piloți de circulație. Anunțul a fost făcut de CNAIR marți seară.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Nu putem asista pasivi la distrugerea identității noastre! Trebuie să luăm atitudine
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă are, începând de astăzi, un nou consilier, robotul Ion