Compania Prodal 94 a donat astăzi, 14 mai, 50.000 de litri de apă ”Carpatina” Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a ținut să mulțumească acestei companii pentru gestul făcut, care se alătură altor firme mari din România, ce au venit în sprijinul spitalului județean în această perioadă dificilă.

”Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a beneficiat în această perioadă dificilă de donații importante din partea unor companii de stat și a unor companii private, și aici vorbim de aparatura medicală necesară în lupta cu noul coronavirus, tuneluri de dezinfecție, echipamente și materiale de protecție. Iată că acum o altă companie importantă din România se alătură eforturilor comune de sprijinire a spitalului județean. Este pentru prima dată după Revoluție când spitalul județean primește un asemenea sprijin concertat, pentru că lupta cu acest virus a scos în evidență una dintre cele mai puternice trăsături ale românilor și anume solidaritatea”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

”Prin gestul nostru, dorim să ne arătăm sprijinul față de cadrele medicale și personalul auxiliar, să le arătăm că nu sunt singuri în această luptă și că încercăm să avem grijă de ei, așa cum și ei au grijă de noi”, a declarat Florin Rădulescu, director general al brandului de apă minerală Carpatina.

Câteva firme locale de transport au dat o mână de ajutor astăzi la operațiunea de descărcare-transport al paleților.

Compania Prodal 94, unul dintre principalii jucători în piaţa de băuturi spirtoase din România, a achiziţionat la începutul acestui an Carpatina SA şi Lipomin SA, două companii producătoare de apă minerală plată şi apă minerală carbogazoasă. Brandurile consacrate ale companiei sunt Stalinskaya Vodka şi Wembley London Dry Gin. Compania este prezentă şi pe pieţele internaţionale, produsele sale fiind exportate în peste 24 de ţări din Europa, Asia, America de Nord şi de Sud.

 

 

Articolul precedentGeneralii din spatele „băieților deștepți” din Sănătate. Cum s-a îmbolnăvit sistemul medical
Articolul următorLucrări de modernizare în zona Walter Mărăcineanu