Strauss Festival Orchestra Vienna, pe 11 decembrie la Palatul Culturii ”Teodor Costescu”

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Evenimentul va avea loc și pe scena Palatului Culturii „Teodor Costescu”, miercuri, 11 decembrie 2019, de la ora 19:30.

Spectacolul „Vienna Classic Christmas”, susținut de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun, care pregătește auditoriul pentru sărbătorile de iarnă, într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară, precum în cazul Concertului de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss.

Strălucirea Orchestrei vieneze va fi completată în acest an de o prezență interpretativă remarcabilă: soprana Leontina Văduva. Cunoscută publicului meloman național și internațional drept o solistă de excepție, soprana Leontina Văduva a dat viață marilor eroine ale operei. Este fiica cântăreței de muzică populară Maria Ciobanu.

Strauss Festival Orchestra Vienna va răspândi strălucirea și fastul Vienei peste toată țara, într-un amplu turneu național, cuprinzând 10 orașe. El va începe pe 10 decembrie, la Craiova, sărbătorind 11 ani de succes în România și se va încheia pe 20 decembrie, în București, la Sala Palatului.

Articolul precedent„Exponatul lunii” la Muzeul Regiunii Porților de Fier: o cămașă veche de sărbătoare
Articolul următorCâți șomeri sunt în județul Mehedinți