Vremea se va menține rece în această noapte, deosebit de rece în nordul și centrul țării. Mâine vremea va rămâne rece, deși valorile termice vor fi în creștere față de joi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul și vestul teritoriului, dar numai izolat, în Dobrogea, vor mai fi precipitații slabe, predominant ploi.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade.

Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, iar la sfârșitul intervalului se va produce brumă, local, mai ales în nord, în centru și în zonele deluroase.

În București vremea va rămâne rece, deși temperatura aerului va fi în creștere. Cerul va avea unele înnorări la începutul zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grade.

La munte valorile termice vor fi în creștere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona Munților Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață, anunță ANM.

Articolul precedentFlorin Cîţu anunță că elevii vor fi testați non-invaziv, după vacanță
Articolul următorTestele rapide antigen pot fi făcute în farmacii