Un tir încărcat cu peste 10 tone de alimente, medicamente și pături, donate de locuitori ai județelor Vâlcea, Olt și Sibiu  la Vama Siret. Tirul se alătură celorlalte 7 care formează convoiul umanitar al Crucii Roșii destinat Ucrainei.

„O parte din produse au fost aduse zilele trecute la Sibiu de colegii noștri din județele Vâlcea și Olt iar pentru că un singur tir s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cantitatea mare de bunuri colectat, vom organiza un nou transport către Crucea Roșie din Ucraina, săptămâna viitoare”, a spus Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu.

La acest convoi se alătură și tirul încărcat de voluntarii de la Sibiu cu articolele de primă necesitate, alimentele neperisabile, produsele de igienă și medicamentele donate de comunitatea din Sibiu.

Articolul precedentGuvernul aprobă Ordonanța privind plafonările facturilor la energie și gaze – Anunțul premierului Ciucă
Articolul următorAjutoare de urgență de aproape 1,6 milioane lei, acordate de Guvern unor familii și persoane singure cu probleme socio-materiale, de locuit și de sănătate