TUTILESCU A DEMISIONAT DIN FUNCȚIA DE SCRETAR DE STAT LA MUNCĂ

Mehedințeanul Cătălin Tutilescu a demisionat din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii, imediat după instalarea Guvernului Ludovic Orban. El se întoarce acasă, la vârful Comisariatului Județean a Gărzii de Mediu Mehedinți.

Un adevărat val de demisii au urmat după ce guvernul minoritar condus de premierul Ludovic Orban s-a instalat la Palatul Victoria.

Conform Monitorului Oficial de astăzi, fiul fostului premier Adrian Năstase, Mihnea Năstase, a demisionat din funcția de consilier onorific al vicepremierului. pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor. Și Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și-a dat demisia din funcția de secretar de stat.

Eliberat la cerere

Pe lista publicată în Monitorul Oficial se află și fostul secretar de stat de la Ministerul Muncii, Cătălin Tutilescu. Acesta apare la punctul 276 pe lista de decizii ale prim-ministrului ca fiind eliberat din funcție la cerere. Cătălin-Marian Tutilescu, fusese numit secretar de stat pe 8 august 2019. El ocupă funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu din anul 2013.

Cătălin Tutilescu este fiul chestorului de poliție Marian Tutilescu, fostul șef al Departamentului SCHENGEN din MAI.

Articolul precedentBANI PENTRU PRIMĂRIILE DIN JUDEȚ
Articolul următorTehnica pentru partide de amor de invidiat, dezvăluită de un medic ginecolog