Un bărbat din Constanța a înșelat mai mulți crescători de animale din Mehedinți

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui tânăr de 21 ani, din orașul Ovidiu, jud. Constanța, care se sustrăgea cercetărilor, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În perioada 13-17.05.2018, bărbatul a păcălit mai mulți crescători de animale din localitățile Devesel și Gogoșu, județul Mehedinți, prin declinarea unei identități false și a calității de reprezentant al unei societății din județul Constanța, ocazie cu care a achiziționat un număr de 538 miei în valoare de 96.296 lei, pentru care a întocmit în fals contracte de vânzare-cumpărare în numele societății respective, faptă rămasă inițial cu autor necunoscut.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar astăzi, 21 septembrie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

Articolul precedentDIN DRAGOSTE PENTRU ARTA POPULARĂ
Articolul următorRata şomajului în judeţul Mehedinţi, de 8,37 %