În județul Mehedinți un copac a căzut pe un autoturism parcat, pe strada Migdalului din Drobeta Turnu Severin, din cauza vântului.

Din fericire nu s- au înregistrat victime și nici pagube materiale însemnate.

Pompierii au intervenit la fața locului pentru indepărtarea copacului.

În această dimineață două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit și pentru înlăturarea unor elemente de construcție. 

Până în această seară la ora 23:00 județul se află sub atenționare meteorologică cod galben ce vizează intensificări ale vântului, cu viteze de 50-65 km/h și izolat peste 70-75 km/h.

Începând cu ora 23:00, până mâine seară la ora 21:00, zona de munte a județului Mehedinți se va afla sub atenționare meteorologică cod galben de vânt, fiind prognozate rafale de 70-90 km/h.

Iar miercuri, 29 martie, în intervalul orar 6:00-21:00, zona joasă a județului Mehedinți este vizată de intensificări ale vântului, care pot atinge 55-60 km/h.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentPercheziții de proporții la Aeroportul Otopeni: Caracatița lui Grindeanu, ANCHETATĂ – Corupție la nivel mare
Articolul următorTânăr de 23 de ani, dispărut de 11 zile, căutat de familie şi autorităţi. Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112