Un bărbat din Mehedinți a ajuns miercuri dimineața în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Bistrița, după ce a căzut de pe scările unui tren aflat deja în mișcare, în apropiere de localitatea bistrițeană Șintereag.

 

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean au acordat asistență medicală unui bărbat, în vârstă de aproximativ 32 de ani, care a fost acroșat de un tren, în apropierea gării CFR din Șintereag. Bărbatul a fost găsit de salvatori conștient și cooperant.

După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri și investigații medicale. 

„Prezenta suspiciune fractură de col femural și suspiciune de fractură de bazin, precum și traumatisme de coloană vertebrală și cranio-cerebral”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Se pare că mehedințeanul a urcat într-un trec greșit, iar atunci când și-a dat seama a coborât în gara din Șintereag, unde a încercat să urce în trenul care mergea în direcția dorită de el, care însă era deja în mișcare. Cu toate acestea, bărbatul a riscat și a urcat pe scările trenului, încercând să deschidă ușile. S-a dezechilibrat la un moment dat și a căzut.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 145. Fake news: Diana Șoșoacă președinte
Articolul următorAVERTISMENT OFICIAL privind IVERMECTINA! Poate avea efecte din cele mai grave asupra oamenilor