Un muncitor electrocutat la Hidroserv, Mehedinți. alA fost preluat de elicopterul SMURD, fiind transferat la spitalul Bagdasar Arseni. Starea sa este gravă. 

Incidentul s-a produs una din filialele societății Hidroelectrica (Hidroserv). Electrician în vârstă de 50 de ani s-a electrocutat în timp ce efectua o lucrare în centrala unității, la o stație de înaltă tensiune. Bărbatul a fost, inițial, transportat la Spitalul Județean de Urgență. Ulterior a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni, cu un elicopter SMURD.

Inspectorii ITM au deschis o anchetă, pentru a se stabili dacă erau sau nu respectate normele în muncă, sau daca a existat, in acest caz, vreo greseala umană.

Polițiștii au deschis un dosar două dosare penale – pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, respectiv neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Este cel de-al doilea accident de muncă, înregistrat în interval de doar câteva zile în Mehedinți.

Săptămâna trecută trei muncitori ai Șantierului Naval Orșova au fost răniți în urma unei explozii.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCE ESTE DEMENȚA?
Articolul următorGheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal