Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a anunțat vineri seară un nou deces din cauza infectării cu COVID-19 în județul Mehedinți. Este vorba de un bărbat de 85 de ani.

Un nou deces provocat de noul coronavirus a fost înregistrat în Mehedinți. INSP anunță că este vorba de un bărbat de 85 de ani, care a fost confirmat ca infectat cu COVID-19 în data de 30 mai a.c.. Decesul a survenit în data de 5 iunie a.c. Victima prezenta comorbidități: ICC, DZ, insuficiență mitrală, insuficiență renală cronică.

De la începutul pandemiei au fost 115 cazuri confirmate cu COVID-19, din care 78 persoane au fost vindecate, 23 persoane sunt internate și alte 14 persoane au decedat.

Până în prezent, 17 cadre medicale, din care 13 vindecate și 10 persoane din personalul auxiliar (din care 6 vindecate) au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Dintre acestea, patru cadre medicale și patru persoane din personalul auxiliar se află în acest moment sub supraveghere medicală.

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ
Articolul următorFocar coronavirus la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, condus de un medic pensionar