Un tânăr de 24 de ani, din localitatea Obârșia de Câmp, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității nu a oprit la semnalul polițiștilor aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, fiind reținut în urma somației și după ce au folosit armamentul din dotare și au tras un foc de avertisment în plan vertical.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar plăcuțele cu numerele de înregistrare erau expirate.

Bărbatul a fost reținut pe baza de ordonanță de urgență pentru  24 de ore, iar vineri, 6 martie, va fi înaintat Judecătoriei Vanju Mare cu propunere corespunzătoare.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentSuspiciune de Coronavirus în Mehedinți. Bărbatul s-a întors din Italia
Articolul următorMinistrul Economiei către șeful CJ Mehedinți: ” Ministerul de Finanțe vă transmite că este cazul să adoptați din nou bugetul pe 2020”