Viceprimarul liberal Daniel Cîrjan critică modul cum președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a împărțit primăriilor banii provenind din cota de 6 la sută din impozitul pe venit.

Drobeta Turnu Severin, municipiul-reședință de județ, a primit de la Consiliul Județean Mehedinți aceeași sumă ca Jiana, adică 1.000.000 de lei.

”Consiliul Județean Mehedinți, condus și controlat de PSD, în mod discreționar a alocat 18.000.000 de lei din cota de 6% din impozitul pe venit către localitățile din Mehedinți, sume destinate susținerii proiectelor de investiții! Populația Severinului reprezintă o treime din cea a Mehedințiului, ceea ce înseamnă că municipiul nostru ar fi fost corect să primească măcar 6.000.000 lei. Surpriză mare însă pentru severineni! Municipiul Drobeta Turnu Severin a primit suma de …. 1.000.000 lei, adică exact cât a primit comuna Jiana, și puțin mai mult decât localități precum Gogoșu sau Strehaia. Dezinteresul și disprețul cu care PSD tratează Drobeta Turnu Severin și pe cei 100.000 de locuitori pun în mod real în pericol dezvoltarea viitoare a unui întreg municipiu!”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Articolul precedentMoment de bilanţ pentru Episcopia Severinului şi Strehaiei
Articolul următorPolițiștii de frontieră din Mehedinți au făcut bilanțul activității pe anul 2019