Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, anunță că alături de consilierii locali liberali a propus mai multe măsuri care să ducă creșterea gradului de siguranță a cetățenilor în oraș.

Viceprimarul Daniel Cîrjan a solicitat conducerii Poliției Locale să prezinte un plan concret de înființare a unui post de poliție permanent pentru Schela Cladovei și Gura Văii, două cartiere mărginașe ale municipiului Drobeta Turnu Severin. Edilul consideră că locuitorii de aici au nevoie de protecție și siguranță pentru ei și copiii lor exact ca în celelalte cartiere ale orașului.

“Am propus alături de consilierul local Puicănescu montarea unui sistem de supraveghere video pentru Schela Cladovei, și anume : în zona Școlii generale în Schela de sus, în zone Gradiniței de pe Calea Timișoarei, precum și în zona blocurilor. E nevoie în acestă zonă de creșterea siguranței cetățenilor. Vom propune măsuri concrete mai drastice în ceea ce privește accesul căruțelor pe străzile din municipiul Drobeta Turnu Severin. Printre altele, vom propune măsuri dure cu privire la sancționarea celor care nu respectă legea și circulă pre străzi pe care nu au voie, precum și interzicerea accesului căruțelor pe anumite străzi pe care azi au acces, cum ar fi Splaiul Mihai Viteazu, bulevard intens circulat pe care nu au ce căuta căruțele. Aceste căruțe, caii scăpați de sub control, s-au înmulțit pe străzile din oraș și prezintă pericol real public pentru șoferi dar mai ales pentru copii”, a declarat miercuri Daniel Cîrjan, în cadrul unei conferințe de presă.

Articolul precedentPercheziţii în Mehedinți la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri
Articolul următorFilm gratuit pentru copii la Palatul Culturii „Teodor Costescu”