Directorul Poliției Locale Craiova, Octavian Mateescu, a însoțit un echipaj din subordine, joi seara, la domiciliul unei femei pentru a înapoia acesteia gunoiul pe care îl aruncase pe un bulevard din municipiu. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, femeia a primit și o amendă în valoare de 2.000 de ei, chiar dacă aceasta a negat că ar fi aruncat deșeurile respective la voia întâmplării.

„În seara zilei de miercuri, 21 aprilie 2021, Poliția Locală Craiova a depistat o persoană în timp ce arunca gunoi menajer pe domeniul public, la intersecția străzilor Râului cu Popoveni. În vârstă de 42 de ani, numita Iovan Stela a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat astăzi la domiciliul acesteia pentru a o ajuta să-și recupereze cât mai repede bunurile pierdute, în aceeași stare în care au fost aruncate pe domeniul public. În plus, numita Iovan Stela a mai primit un cadou – o amendă în valoare de 2000 lei, potrivit reglementărilor în vigoare”, anunță reprezentanții Primăriei Craiova.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentBOR: Reguli clare pentru Florii. Se recomandă ca procesiunile să aibă loc doar în jurul bisericilor
Articolul următorTradiții și obiceiuri în ziua Sfântului Gheorghe