Imagini incredibile astăzi în țară. Ploaie cu gheață în Horezu, viituri în Golești, Vâlcea și Curtea de Argeș, plop căzut pe cablurile de tramvai în Craiova, temperaturi de 11 grade.

Drum sub ape în comuna Goleşti din judeţul Vâlcea, grav afectată de o viitură, vineri după-amiază. Un drum a fost distrus, iar mai multe gospodării inundate.

Imagine

Temperaturi de 11 grade și viituri și pe drumul care leagă Vâlcea de Curtea de Argeș.

Imagini trimise de telespectatorii Realitatea Plus 

Imagine

Vâlcea- Curtea de Argeș

În Horezu a fost nevoie de intervenția pompierilor după ce două proprietăți au fost inundate în urma unui potop cu grindină.

Imagine

Horezu- imagini trimise de telespectatori

Imagine

Imagine

În mai puţin de o jumătate de oră curțile s- au umplut cu bucăţi de gheaţă, ce parțial depășeau 20 de centimetri.

Imagine

În Craiova ISU Dolj a intervenit cu detașamentul 2 al pompierilor, după ce plop căzut pe cablurile de tramvai în Craiova.

Inundatie și în Golesti, sat Popesti (la piciorul podului de pe DN 73C peste pârâul Samnic). S- a intervenit cu doua motopompe transportabile cu ASPIR si 2 subofiteri de la G I Rm Valcea. ISU a fost solicitat pentru evacuarea apei din trei gospodării din comuna Golesti sat Popești. Celelalte 27 de gospodării au fost afectate deoarece a fost rupt drumul de acces către zona respectiva. In acest moment se circulă doar pe un singur sens.

 

Articolul precedentPloaie cu gheață în Horezu
Articolul următorSchimbarea la față a PNL – planul secret pentru preluarea partidului. Omul din umbră