Vreme călduroasă astăzi în cea mai mare parte a ţării. Local, în vest, sud şi în est vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat.

Cerul va fi variabil, pe alocuri cu înnorări temporare, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului după-amiaza în regiunile nordice, nord-vestice și nord-estice, iar seara şi în vestul şi centrul teritoriului.

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 37 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral.

În București vremea va deveni caniculară, cu o maximă de 36 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, pe alocuri cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în Munţii Apuseni şi în jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar seara şi noaptea vor fi ploi și în restul zonei montane. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp.

La mare vremea va fi în general frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în Vama Veche şi 28 la Mamaia, Costinești și Năvodari, iar temperatura apei mării va avea valori de 23 și 24 de grade.

 

 

Articolul precedentMetrourile din București vor avea întârzieri. Cum explică Metrorex situația
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Felul în care-i percepem pe ceilalţi depinde de claritatea „ferestrelor” prin care privim