Vreme răcoroasă astăzi în vestul, centrul și nordul teritoriului. Temperaturi maxime cuprinse între între 15 și 25 de grade Celsius.

În vestul, centrul și nordul teritoriului, vremea va fi răcoroasă, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cer variabil astăzi, cu unele înnorări în sud-estul țării și în zonele de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină.

Noaptea vor fi înnorări temporare, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe îndeosebi în Maramureș, Crișana și în Transilvania.

Vânt cu intensificări la munte, temporar, în special în Carpații Orientali, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar la intensitate mai redusă, local și în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 13…14 grade pe litoral. 

În București vreme predominant frumoasă, se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade.

Șila munte vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când, pe arii restrânse în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, iar noaptea, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali vor fi ploi slabe.

Articolul precedent32 de percheziții domiciliare, în această dimineață
Articolul următorSondaj INSOMAR: PNL pe primul loc în opțiunile electoratului, George Simion îi devansează pe Barna și Cioloș