Vremea se menține rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade Celsius.

Cele mai ridicate valori vor fi în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 4 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări, în special pe parcursul zilei, când se vor semnala precipitații ce vor avea și caracter de aversă – predominant sub formă de ninsoare în zonele de deal și de munte și mai ales ploi, local în vest și pe arii restrânse în rest.

Izolat vor fi descărcări electrice. Vântul va avea intensificări în prima jumătate a intervalului în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona montană peste 60…70 km/h, spulberând zăpada. La sfârșitul nopții, se vor produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

În București vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza când vor fi ploi slabe de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1…2 grade Celsius, ușor mai scăzută, spre -2 grade Celsius, în zona periurbană unde se va produce brumă.

Articolul precedentStare de alertă – Astăzi se ia decizia de prelungire a măsurilor din România
Articolul următorFlorin Cîțu dă semnalul RELAXĂRII de Paște. Se deschid stațiunile de pe Litoral, program prelungit la magazine