DEPUTAT PNL, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA MEHEDINȚI GAZ ȘI OTTO GAZ: „FURĂ GAZE DIN REȚEAUA TRANSGAZ!”

ACUZAȚII GRAVE! Vicepreședintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, deputatul PNL Virgil Daniel Popescu, acuză operatorii de gaze MEHEDINȚI GAZ și OTTO GAZ că fură gaze din rețeaua națională de transport a TRANSGAZ, mai exact iau gazul, dar nu îl mai plătesc. VEZI ÎN MATERIALUL VIDEO CE SPUNE DEPUTATUL LIBERAL!

MEHEDINȚI GAZ, firma care se ocupă de distribuția și furnizarea gazului în județul Mehedinți, dar și de extinderea rețelei de gaz, dar și firma similară care operează la Otopeni, OTTO GAZ, sunt acuzate de furt de gaze din conducta de transport a TRANSGAZ. Vicepreședintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, deputatul liberal Virgil Daniel Popescu face dezvăluiri în premieră despre cea mai gravă situație provocată de această firmă. Parlamentarul susține că MEHEDINȚI GAZ, precum și un alt operator de pe raza orașului Otopeni, OTTO GAZ fură gaz din rețeaua națională de distribuție a operatorului național de transport gaze, TRANSGAZ. Parlamentarul spune că informația provine chiar de la TRANSGAZ.

 Un lucru extraordinar de grav pe care l-am auzit atunci când am fost la TRANSGAZ, operatorul național de transport gaze: MEHEDINȚI GAZ și cu firma din Otopeni, OTTO GAZ, cu același asociat, iau gaz direct de la operatorul național, dezechilibrează sistemul și nu îl plătesc, nu au contract de furnizare! Ori, Legea Energiei îi obligă pe cei care trebuie să furnizeze gaze populației să aibă contract și să asigure întreaga cantitate. Practic, ei fură gaz din TRANGAZ!”, spune parlamentarul liberal.

Vor rămâne fără licență

„E cel mai grav lucru care s-a putut auzi de la această companie, care se va îndrepta împotriva MEHEDINȚI GAZ și va solicita retragerea licențelor de distribuție și furnizare. La Otopeni am înțeles au și făcut-o deja. În orice caz, informația de la TRANSGAZ e că ambele firme iau gaz din conductă și nu îl mai plătesc.”, a mai declarat deputatul PNL Virgil Daniel Popescu.

Deputatul spune că MEHEDINȚI GAZ nu deține un contract cu TRANSGAZ, lucru foarte grav, cu atât mai mult cu cât firma încasează bani de la consumatori, atât pentru extinderea de rețele, cât și pentru cionsumul de gaze.

MEHEDINȚI  GAZ operează pe piața din Mehedinți, de mai bine de un deceniu, timp în care nu a reușit să realizeze rețeaua de distribuție asumattă prin contractul semnat cu Ministerul Economiei de la acea vreme. Mai mult, firma deține exclusivitate și mai mult încurcă lucrurile în județ.

Articolul precedentFestivalul de datini și tradiții românești „Crăciunul de ieri, Crăciunul de azi”
Articolul următorDEZINTERES PENTRU PAJIȘTI, ÎN MEHEDINȚI