Medicul legist Gheorghe Ovidiu de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin spune într-o postare pe contul său de Facebook că unitatea medicală va rămâne fără asistență medico-legală de urgență.

Medicul a postat și răspunsul pe care l-a primit de la conducerea spitalului județean în care se arată clar că nu mai sunt bani pentru plata salariilor angajaților Serviciului de Medicină Legală Mehedinți și pentru plata gărzilor medicilor.

”Directorii PSD ai Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin recunosc că Guvernul PSD-ALDE nu are bani pentru plata salariilor cadrelor medicale, nu are bani pentru plata gărzilor medicilor, drept pentru care județul Mehedinți este lăsat de acești incompetenți fără asistență medico-legală de urgență”, spune medicul Gheorghe Ovidiu.

În luna februarie a.c., angajații SML Mehedinți au solicitat un control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății la Spitalul din Turnu Severin întrucât aveau suspiciunea că ar putea fi vorba de un calcul greșit al salariilor, dar nu au primit nicio lămurire.

„Poate managementul SJU Drobeta Turnu Severin calculează greșit salariile, au diminuat abuziv veniturile și ar fi cazul prezenței corpului de control aici sau poate un consilier din minister ne explică de ce avem venituri mai mici decât în guvernarea trecută. Cu mulțumiri anticipate așteaptă lămuriri angajații de la Medicina Legală Mehedinți”, declara la vremea respectivă Gheorghe Ovidiu.

Articolul precedentJandarmul care a primit ajutor de la omul de afaceri Tănase Stângă și-a vizitat colegii
Articolul următorCredincioşii din satul Godeanu prăznuiesc vineri Ciumarca