Caravana Medicală continuă să aducă bucurie în sufletele și în privirile oamenilor de la sate. 50 din cei 200 de pacienți care au fost diagnosticați cu cataractă au fost aduși la București pentru operații gratuite. Rând pe rând, oamenii au fost ajutați de medicul oftalmolog Ștefan Oprea, care le-a oferit inclusiv sfaturi despre cum trebuie să se trateze și cum să aibă grijă de vederea lor. 

După ce au oferit consultații gratuite în numeroase județe din țară, voluntarii Caravanei Medicale au început să și opereze oamenii.

Bătrânii din satele îndepărtate au ajuns fără să plătească niciun ban la cabinetul din București al medicului oftalmolog Ștefan Oprea și și-au așteptat rândul pentru a fi consultați și operați.

Până la ora actuală, prin intermeniul acestui proiect, 50 de români și-au recăpătat vederea datorită operațiilor gratuite de cataractă efectuate de medicul Stefan Oprea.  

Operațiile reprezintă o nouă etapă a proiectului Caravanei.

 
 

Sursa: Realitatea Medicala

Articolul precedentAlergiile alimentare ar putea fi tratate cu un medicament pentru astm
Articolul următorEchipa Realitatea Plus, luată cu asalt de infiltrați. Avem dovada: taximetristul scandalagiu și-a încercat norocul în politică