Pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit, în minivacanța de 1 mai, pentru stingerea a cinci incendii, scoaterea unei persoane decedate din fluviul Dunărea, asigurarea transportului și distribuirea apei menajere către cetățenii municipiului Orșova, dar și pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.

Pompierii mehedințeni au efectuat 47 de misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, 33 dintre acestea constând în acțiuni de decontaminare ale unor ambulanțe SMURD și SAJ, precum și ale unor autospeciale destinate transportului de persoane, dar și de victime multiple (ATPVM), iar 14 pentru preluarea și transportul unor persoane care au tranzitat județul, au fost plasate în carantină sau au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii mehedințeni au intervenit pentru localizarea și stingerea a cinci incendii, două dintre acestea manifestându-se la case de locuit și anexe gospodărești, iar alte trei la vegetație uscată.

Duminică dimineața, pompierii din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Bistrețu, comuna Devesel. Deși pompierii au localizat și stins incendiul în limitele găsite, flăcările au cuprins acoperișul locuinței, pe o suprafață de circa 150 mp., precum și bunurile depozitate în două anexe gospodărești învecinate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric, produs de conductori electrici cu improvizații.

 

 

Articolul precedentS-a reluat furnizarea apei în municipiul Orșova
Articolul următorMarcel Vela: Se renunță la declarații pe propria răspundere doar dacă virusul se va afla pe un trend DESCENDENT