Un grup de 96 de cetăţeni români a fost repatriat din Israel, luni, prin Iordania, cu o cursă operată de Tarom, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

MAE reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români care intenţionează să călătorească în Statul Israel să îşi reprogrameze călătoria şi să urmărească rubrica „Alerte de călătorie” de pe pagina de internet a MAE.

Cetăţenii români care se află pe teritoriul acestui stat se pot adresa Ambasadei României la Tel Aviv şi îşi pot anunţa prezenţa în regiune, comunicând astfel datele de identificare şi propriile coordonate la adresa de e-mail [email protected] şi la numărul de telefon de permanenţă al Ambasadei României la Tel Aviv: +972 54 5643279, precum şi cel al Consulatului General de la Haifa: +972 543 998 038, pentru a putea fi contactaţi.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet telaviv.mae.roconsular-protection.ec.europa.eu şi www.mae.ro – rubrica „Sfaturi de călătorie” şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”. AGERPRES

Articolul precedentIGSU: Peste 1.800 de hectare de teren afectate de arderile necontrolate, în ultimele trei zile
Articolul următorO delegaţie a Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, alături de liderul BNS, intră la discuţii cu ministrul Digitalizării