PRIMAR MEHEDINȚEAN CĂTRE CETĂȚENI: „CA SĂ PUTEM AJUNGE ȘI NOI LA BANI, DE LA VOI CEREM VOTURI!”

Primarul comunei mehedințene Prunișor, Nandi Covlea, și-a făcut apariția la un eveniment public la care i-a premiat pe seniorii cu peste 50 de ani de căsnicie cu plăpumi. De la festivitate nu au lipsit nici lăutarii, dar nici cerința principală, voturile. „Ca să putem ajunge și noi la bani, de la voi cerem voturi!”, le-a spus franc primarul PSD.

Un primar cât se poate de sincer cu alegătorii săi și cu cei ai partidului său! Ce ar putea cere primarul de la sătenii de vârsta a treia decât voturi! O sală de Cămin Cultural nou amenajat plină de pensionari și un discurs tradițional de campanie electorală! De asta au avut parte bătrânii comunei Prunișor, din partea unui primar pe care mulți îl consideră o adevărată fantomă, datorită aparițiilor sale foarte rare prin comună. Și chiar dacă apare rar de tot, se poate spune că e o fantomă cât se poate de generoasă.

Așa se face că dacă tot a apărut, nu a venit cu mâna goală. S-a gândit să promită pensionarilor că le va aduce gazul la poartă înaintea Severinului, deși la Severin gazul a ajuns, cam de multișor, după care s-a transformat într-un veritabil Moș Crăciun.

În onoarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsnicie, primarul Nandi Covlea a aruncat, în stânga și în dreapta, cu… plăpumi. Da, ați auzit bine! Fiecare cuplu venerabil va avea câte o plapumă sub care se va încălzi până când la ei în case va ajunge și gazul promis de primar.

Diploma și plapuma!

Diploma și plapuma au fost cadourile de bază dăruite cu generozitate de primarul Nandi Covlea, dar să nu cumva să credeți că degeaba! Ce a vrut primarul, în schimbul grijii neprețuite pe care le-o poartă bătrânilor satului? Voturi, desigur!

„Ne-am gândit să și premiem familiile care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie, lucru foarte important și exemplu de urmat. Ce mai avem noi de făcut ca să fim acolo unde trebuie? Să băgăm gazele în comuna Prunișor. Nu v-am mițit niciodată cu nimic! Vom avea gaze și atunci putem spune că avem de toate. Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem și noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi, iar dumneavoastră știți acuma!”, le-a spus franc primarul Nandi Covlea prunișorenilor de vârsta a treia, înainte să le dea plăpumile mult așteptate.

Articolul precedentPeste 50 de ordine de protecție provizorii în primele opt luni în Mehedinți
Articolul următorCe se ascunde în spatele deciziei de preluare a porturilor de către administrațiile locale