FCSB, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti vor fi adversare în Grupa B a Cupei României la fotbal, din care vor mai face parte Agricola Borcea şi Metalul Buzău, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri, la Casa Fotbalului.

În Grupa A se vor afla Rapid, CFR Cluj şi FC Botoşani, între altele, în Grupa C au fost repartizate UTA, Farul, FC Hermannstadt şi Poli Iaşi, iar din Grupa D vor face parte Oţelul Galaţi, finalista ediţiei trecute, şi Sepsi OSK.

Componenţa grupelor (repartizare în grupe 1a, 1b, 2a, 2b, 3a, 3b):
Grupa A: Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Botoşani, CS Afumaţi, Campionii FC Argeş;
Grupa B: FCSB, Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, FC Agricola Borcea, Metalul Buzău;
Grupa C: UTA Arad, Farul Constanţa, FC Hermannstadt, Politehnica Iaşi, Unirea Ungheni, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca;
Grupa D: Oţelul Galaţi, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Unirea Alba Iulia.

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 şi un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei relevante, conform următorului ţintar:

Etapa 1 (30 octombrie): 3b-1b; 2b-1a; 3a-2a;
Etapa 2 (4 decembrie): 2a-1b, 3a-1a, 3b-2b
Etapa 3 (18 decembrie): 1a-1b, 2a-2b, 3a-3b;

Partidele se vor disputa pe terenul formaţiei mai slab clasată în sezonul precedent, exceptând duelul formaţiilor din prima urnă valorică, programat pe terenul primei echipe extrase.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală (2 aprilie 2025) urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei A1-B2, C1-D2, D1-C2, B1-A2, cu menţiunea că echipele câştigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. Semifinalele vor avea loc pe 23 aprilie 2025, iar finala pe 14 mai 2025.

Ediţia trecută a competiţiei a fost câştigată de Corvinul Hunedoara, echipă care în acest sezon a fost eliminată de CFC Argeş.
AGERPRES 

Articolul precedentLIBERALUL BOLOȘ ANUNȚĂ AJUTOR DE 15.000 LEI PENTRU CEI AFECTAȚI DE INUNDAȚII, PE LÂNGĂ CEI 10.000 PRIMIȚI DEJA
Articolul următorGUVERNUL VA ACORDA 15.000 DE LEI FAMILIILOR AFECTATE DE INUNDAŢII