A VENIT CĂLDURA, AU APĂRUT AVARIILE!

Prima zi de furnizare a agentului termic, primele probleme. Mai multe conducte de distribuție au cedat, chiar de la primele ore ale dimineții. S-a întâmplat la intersecția străzilor Decebal și Horațiu, dar și pe strada Dorobanți. Severinenii dinn aceste zone, se tem că vor rămâne fără căldură.

A început furnizarea agentului termic la Severin, dar odată cu ea au apărut și primele avarii. S-a întâmplat în mai multe zone ale orașului, spre nemulțumirea severinenilor, care locuiesc aici și care, an de an, trec prin același coșmar. Oamenii spun că pe rețeaua primară de furnizare a agentului termic au avut mereu probleme. Cu astflel de avarii s-au confruntat constant în ultimii doi ani.

Nici cu agent termic, nici cu gaz

Severinenii care locuiesc în zonele afectate trebuie acum sa apeleze la firme private, pentru a repara defecțiunea. Singura soluție este aceea de a se opri furnizarea agentului termic. În cei doi ani de zile de când au defecțiuni, oamenii au depus solicitări pentru racordarea la gaz. Demersul lor e zadarnic, însă! Firma de distribuție lucrează cu viteza melcului.

Directorul SPAET, Constatin Săceanu, a refuzat să comenteze situația și a precizat că este vorba doar de avarii minore care nu vor periclita furnizarea de agent termic la termenul pe care și l-a asumat Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termica al muncipiului.

Articolul precedentALEGERI CRUCIALE PENTRU ROMÂNII DIN SERBIA
Articolul următorSancțiuni drastice aplicate de Poliția Rutieră