La această oră în țara noastră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul restricționat ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, pe DN4 la intersecție cu DNCB, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Glina, Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar, deplasarea trenurilor pe secția de cale ferată 901 este întreruptă, până la data de 25 septembrie 2020, la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între stațiile CF Milcov și Slătioara, județul Olt. În această perioadă, CFR va asigura transbordarea călătorilor între stațiile CF Slatina și Piatra-Olt cu mijloace auto.

Traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență pe autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sensul către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăștie, județul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Restricția este valabilă și pe timpul nopții, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localitățile Remetea Mare și Lugoj, județul Timiș, au loc lucrări de reparații la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcție. Circulația rutieră nu este afectată pe drumurile județene din apropiere.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. (Centrul InfoTrafic)

Articolul precedentAvertisment Salvamont! Cele mai multe solicitări în Vâlcea, Dambovita și Suceava
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini