AJUTOR PREȚIOS PENTRU FOTBALUL MEHEDINȚEN

După ce anul trecut, consilierii județeni au adoptat o hotărâre privind ajutorarea fotbalului mehedințean, acum a venit momentul ca asociațiile de fotbal din tot județul Mehedinți să primească echipamente sportive și bani pentru arbitraj și transport. Reprezentanții celor 23 de asociații sportive au semnat astăzi contractele și și-au primit echipamentele. Efortul financiar se ridică la circa 200.000 de lei.

Consiliul Județean Mehedinți întinde o mână de ajutor echipelor de fotbal de eșaloanele patru și cinci, pentru ca acestea să poată face performanță. Potrivit unei mai vechi decizii adoptate în forul legislative județean, un număr de 23 de asociații sportive, din tot județul, au primit echipamente sportive, precum și bani pentru a-și putea plăti arbitrajul și transportul. Reprezentanții celor 23 de asociații sportive și cluburi de fotbal și-au primit astăzi echipamentele și au semnat contractile pentru bugetarea propriilor echipe de fotbal. câte un set de îmbrăcăminte sportivă constând în 16 echipamente pentru jucători de câmp și câte două echipamente pentru portar, fiecare fiind compuse din șort, tricou și jambiere. Echipamentele au fost achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți pentru a sprijini sportul județean și asociațiile locale de Ligile a IV-a și a V-a care au nevoie de ajutor pentru a ajunge la performanță.

„Cu fotbalul județean am o ”relație” de suflet având în vedere că mi-am început scurta carieră sportivă, la echipa din Vânju Mare, purtând tricoul cu numărul 11. Sper ca echipamentul cu acest număr să-i poarte mult noroc jucătorului la care va ajunge, cum de altfel, sper ca toate cele achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți să îi conducă spre performanță pe jucătorii noștri. Am încredere că prin susținerea fotbalului din ligile inferioare, pas cu pas, vom reuși să clădim o echipă care să reprezinte județul Mehedinți în ligile superioare, chiar în Liga I.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Efortul financiar al Consiliului Județean mehedinți se ridică la circa 200.000 de lei, dintre care 130.000 de lei costă doar echipamentele sportive. Ele sunt furnizate de o firmă de prestigiu în domeniu și au inscripționate numele asociații sportive, localitatea, precum și numele și sigla Consiliului Județean Mehedinți.

S-au semnat cu reprezentanții celor 23 de asociații și Asociația Județean de Fotbal, contracte de asociere, în baza cărora se vor achita cheltuielile cu transportul și arbitrajul pentru etapele de juniori și seniori care vor evolua în Campionatul Județean de Fotbal 2019-2020.

Articolul precedentCâte firme cu capital străin s-au mai înființat la Mehedinți
Articolul următorTICHETE DE VACANȚĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI