ALEGERI LOCALE 2020 EXIT POLL. Aflaţi primii cine iese câștigător la ALEGERI LOCALE 2020, în direct, la Realitatea PLUS și în timp real pe site-ul www.realitatea.net. Postul nostru de televiziune va prezenta, duminică seara, la ora 21:00, rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de Avangarde. Rămâneți, așadar, pe Realitatea PLUS și pe www.realitatea.net, pe tot parcursul acestei zile, pentru un maraton de informații în exclusivitate, al cărui punct culminant va fi la ora 21:00, odată cu închiderea urnelor.

ALEGERI LOCALE 2020 EXIT POLL. 30 de ani de democraţie! Peste 19 milioane de români! Duminică, 27 septembrie 2020, ora 21.00, eşti primul care află exit poll alegeri locale 2020.

Urmărește, în timp real, principalele informații și statistici despre ziua votului pe pagina dedicată despre ALEGERI LOCALE 2020. Click pe HARTĂ pentru actualizare în timp real.

Imagine

ALEGERI LOCALE EXIT POLL. Vă invităm să urmăriți duminică, 27 septembrie 2020, la Realitatea PLUS și pe site-ul, www.realitatea.net, rezultate exit poll Avangarde.

Prezența la secțiile de votare este destul de mare, în aceste momente. Cel mult 5 alegători au voie înăuntru simultan, iar în unele secții s-au format cozi de la primele ore.

Județele cu cea mai mare rată de prezență la vot sunt: Teleorman – 11,69% , Olt, Giurgiu, Călărași, Mehedinți, Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Vâlcea, Gorj.

Pe tot parcursul zilei de duminică, site-ul, www.realitatea.net, vă va oferi informații complete, în timp real, despre vot alegeri locale 2020.

Foarte important: tot aici vei găsi sondaje alegeri locale, exit poll alegeri locale și rezultate alegeri locale 2020.

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis a votat la Liceul „Jean Monnet”
Articolul următorPremierul Ludovic Orban, ședință de urgență la MAI: ”Oamenii respectă regulile la vot. Nu există niciun risc de transmitere a virusului”