Ministrul Justiției a transmis un mesaj video prin care anunță că are ca prioritate zero, pe agendă, tema fugarilor. Alina Gorghiu susține că de la începutul anului au fost aduși în țară peste 600 de fugari.

„E important să ştiţi că Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor. De asemenea, un semnal bun, venit din partea Guvernului, este faptul ca această temă este de interes şi pentru Guvernul României, pentru că doar împreună putem să facem ca numărul fugarilor din România să se diminueze”, afirmă Alina Gorghiu pe Facebook.

Minstrul susține, totodată, că de la începutul anului până în prezent au fost aduși în România peste 600 de fugari pentru a executa pedeapsa în penitenciarele din țară.

„Societatea românească merită o Justiţie care să meargă până la capăt”, subliniază Alina Gorghiu.
Articolul precedentProfitul multinaționalelor va rămâne în țară. Companiile cu venit de peste 750 milioane euro vor plăti un impozit în România
Articolul următorAutoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a demarat o acţiune de verificare a conturilor de Instagram ale românilor cu statut de influencer