Ploile și zăpada căzută din ultimele zile au produs alunecări de teren, căderi de stâncă de pe versanți și au lăsat familii izolate.

În Vâlcea, cod galben de ploi. De la ora 13:10 județul se află sub atenţionare hidro Cod galben, valabilă până la miezul nopţii.

Imagine

Vineri după-amiază, pe DN 7A Brezoi – Voineasa, în zona localităţii Voineasa, la kilometrul 18+600 de metri, au căzut pietre de pe versanţi, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă de mers, alternativ, în ambele sensuri.

Din cauza ploilor din ultimile zile, zãpada depusã în zona montanã a judetului Vrancea, în comunele Vintileasca si Jitia, s-a topit, cauzând cresterea rapidã a debitului râului Rm. Sãrat. La Jitia, apele învolburate au distrus podul provizoriu de pe DN2N care face legãtura cu localitatea Bisoca din judetul Buzãu, câteva zeci de familii din comuna Jitia, au rãmas izolate. În județul Vrancea plouă deja, încontinuu, de două zile iar prognoza e destul de îngrijorătoare, meteorologii anunțând precipitații până luni (Realitatea de Vrancea).

Imagine

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să anunţe de îndată orice pericol sau obstacol observat, la numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Articolul precedentCulisele statului paralel | Privatizarea Petrom. Cum pierde statul sute de milioane de euro – Legea redevențelor, ignorată de autorități
Articolul următorRestricţii din cauza pandemiei | Clienţii nu mai au voie în magazine fără cărucior