Recent, Anca Alexandrescu, a fost victima unei amenintari extrem de grave. Un utilizator Facebook a scris fără menajamente că oferă 10.000 de euro „pentru cine o omoară pe putinistă”. Gravitatea situației a determinat-o pe realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel să intervină în cadrul emisiunii „România Suverană” pentru a oferi răspunsul său la această amenințare.

Anca Alexandrescu a luat foarte în serios această amenințare și a afirmat că va depune o plângere atât la poliție, cât și la SRI

„Mesajul este vizibil pe pagina mea de socializare, poate fi vazut de oricine. Da, a pus 10.000 euro pe capul meu pentru cine doreste sa o omoare pe putinista Anca Alexandrescu va primi 10.000 euro de la un domn care isi spune dl. Doru Malai sau asa ceva. Evident ca este un cont fals. Astept sa revin acasa. Voi face plangere si la politie si la dl. Anton Rog sau cum il cheama de la SRI, sa cerceteze, sa vada cine se ocupa cu asa ceva, pentru ca deja este amenintare directa”, a spus Anca Alexandrescu.

Imagine

Echipa Realitatea Plus, coalizată în jurul Ancăi Alexandrescu

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii „România Suverană”, a reacționat prompt la amenințare și și-a arătat susținerea față de colega sa:

„Amenințări a primit și colega mea, Anca Alexandrescu. Cineva a pus preț de 10.000 de euro pe viața ei. Incredibile vremurile pe care le trăim! Anca Alexandrescu nu este doar colega mea, ea e parte din familia Realitatea Plus! Este un jurnalist iubit de telespectatorii ei, detestat de mafioții pe care îi dă în vileag, dar e si mama care și-a crescut singura copiii. Este un om asumat și mai curajoasa decât mulți bărbați declarați luptători, care zic ca fug la lupta dar fac cale intoarsă sa vadă cine ii ține de cămașă, ca sa nu atace! Niste lași ascunși după conturi false! Poliția trebuie sa intervină si persoanele ce fac aceste lucuri sa răspundă penal. A venit vremea să investim mai mult în securitate, în armată, trebuie să pregătim acest popor pentru orice pericol i se așterne în față”, a spus Alexandra Păcuraru.

Anca Alexandrescu, despre zăcămintele uriase de petrol de sub Fâșia Gaza. Adevarata miză a conflictului din Israel și implicarea lui Soroș în masacrul din regiune

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorO nouă metodă de înșelătorie. Poliția Română atrage atenția: Nu deținem roboți telefonici!