IPJ Mehedinți a declanșat o anchetă după accidentul de muncă de luni după-amiază în care și-a pierdut viața un muncitor într-un canal în satul Burila Mică.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă  și nerespectarea  măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă

În data de 15 aprilie a.c., ora 15:12, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin 112 de către un bărbat despre faptul că, pe DN 56 C, în satul Burila Mică, comuna Gogoșu,  a avut loc un accident de muncă soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi, precum si reprezentanţi ai  I.T.M. Mehedinţi, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că în jurul orei 15:00, a avut loc un accident de muncă, un mal de pământ surpându-se peste doi muncitori.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 59 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 53 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin cu ambulanța  în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Articolul precedentUn muncitor a murit strivit de un mal în timp ce săpa un canal
Articolul următorIvan Patzaichin vine joi la Complexul Sportiv Național Orșova pentru Campania națională „Apele Unite ale României”