Cele mai frumoase pisici de rasă pot fi admirate, gratuit, în acest weekend, la Castelul Bran. Asociația Clubul Felin Magnifcats organizează, pe 2 și 3 iulie, expoziția mondială de tip concurs, de pisici de rasă „Chat Noir, Chat Blanc au Chateaux Bran”.

Această expoziție-concurs a devenit deja o tradiție la Castelul Bran. Însă, de data aceasta, la concurs vom avea parte de o participare record de pisici. Detalii ne oferă Alex Prișcu, marketing manager la Castelul Bran:

Ineditul pentru ediția din acest an este numărul de pisici înscrise. Un record absolut din întreaga perioadă în care noi am organizat acest eveniment și anume 147 de feline din rase diferite. Cum ar fi: British Shorthair și Longhair, Persane, Scottish Fold și Scottish Straight, Maine Coon, Ragdoll. Un alt eveniment de noutate pentru ediția din acest an este reprezentat de o nouă rasă de pisici din România, în curs de omologare, se numește Transylvanian.

Participarea este internațională, expozanții venind din România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia, Grecia, Austria. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe la Poarta Ileana.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET. Un om, ajuns în Rai, i-a cerut lui Dumnezeu să-i descopere viaţa pe care a trăit-o
Articolul următorNicolae Ciucă: „Prețurile la carburanți au scăzut, este o realitate care se vede în benzinării”