Joi va sosi în județul Mehedinți cel mai mare transport de echipament de protecție. Este vorba de măști chirugicale și combinezoane.

”Aproape 35.000 de măști chirurgicale vor fi distribuite medicilor de familie și personalului care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice aflate în centrele Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Mehedinți. De asemenea, măști chirurgicale și combinezoane vor fi repartizate către personalul medical din spitale și serviciul județean de ambulanță, precum și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, precizează prefectul Cristinel Pavel.

Echipamentele de protecție vor ajunge în cursul zilei de astăzi la sediul ISU Drobeta al județului Mehedinți și vor fi repartizate astfel:

MĂȘTI – 39.900 buc.:
1.CASA JUDEȚEANĂ DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE (medici de familie) – 27.900
2.DGASPC Mehedinți – 7.000
3. ISU = 5.000

COMBINEZOANE – 1.410 buc.:
1.SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚE TURNU SEVERIN – 1000
2.SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA – 20
3.CENTRUL DE TRANSFUZII – 10
4.UPU – 100
5.DSP – 30
6.ISU+SAJ – 250

 

Articolul precedentAnunțul Patriarhiei: Pelerinajul de Florii se suspendă. În noaptea de Înviere, credincioşii pot ieşi doar la ferestre, balcoane pentru a-și spune „Hristos a înviat!”
Articolul următorIntră în vigoare Ordonanța 8! Marcel Vela: Nu dorim să ne confruntăm cu o EXPLOZIE a numărului de îmbolnăviri