Astăzi va continua să plouă, la fel și mâine, cam toată săptămâna viitoare va aduce ploi  conform ANM.

Dacă ieri ploile au fost mai mult în centru, în sud, în est, astăzi vor fi cu precădere în vest, în centru și în sud, marți-miercuri cam prin toate zonele.

Așadar, toată săptămâna vor fi temporar când soare, când nori, când averse și descărcări electrice.

Vor fi și cantități mai însemnate de apă, uneori se vor acumula 20-25 de l/mp în intervale scurte de timp, posibil chiar mai mult.

„N-o să fie așa o vreme mohorâtă întreaga săptămână și cu ploaie non-stop, ci câteva ore să plouă, dar și ore în care să fie puțin soare”, a spus Meda Andrei, meteorolog ANM.

„Pentru că totuși sunt mai mulți nori, și temperaturile vor fi puțin mai scăzute decât zilele acestea, în general cuprinse între 10 și 18 grade. Cele mai mici temperaturi, prin Moldova – acolo vor fi între 10 și 14 grade, apoi între 13 și 16-17 grade; în restul țării, cam între 15 și 19 grade. În Capitală, și aici temperaturi un pic mai mici, adică 14-15 grade, apoi cam în marea lor majoritate între 16 și 18 grade”- Meda Andrei

Articolul precedentMare atenție pentru toți șoferii din România – Operațiunea uriașă care se desfășoară în Săptămâna Luminată pe străzile din țară
Articolul următorIncident rutier, pe DN 56 A, în localitatea Hinova