Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, anunță că au sosit echipamentele necesare punerii în practică a proiectului pilot care va duce la rezolvarea pe termen lung a problemei termoficării în municipiul Drobeta Turnu Severin.

”La inițiativa ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Consiliul Local a aprobat în 22 noiembrie proiectul de hotărâre inițiat de consilierii locali liberali cu privire la asocierea între SPAET și SC Mehedinți Gaz SA în vederea implementării proiectului pilot prin care se va asigura căldura și apa caldă pentru 480 de apartamente din municipiul Drobeta Turnu Severin”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Asta se va face prin intermediul a două cazane care pot dezvolta, fiecare, o energie termică de 1 Gigacalorie, montate într-un punct termic care se alimentează cu gaz.

Primăria Drobeta Turnu Severin nu are niciun cost şi dacă acest proiect pilot se va dovedi a fi un succes va putea fi extins utilizând reţeaua secundară de distribuţie, iar astfel se vor evita pierderile din reţeaua primară de distribuţie.

Articolul precedentAmenzi de peste 36.000 de lei aplicate de Poliția Rutieră
Articolul următorAproape 4.000 de persoane şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM Mehedinți