Teroristul care a ucis doi oameni și a rănit un altul la Bruxelles a fost împușcat mortal de către polițiști. Bărbatul de origine tunisiană a fost căutat mai bine de 12 ore, după ce a deschis focul în centrul capitalei europene. 

Imediat după atac, individul a publicat un clip pe rețelele sociale în care și-a mărturisit fapta și a spus că este membru al grupării Stat Islamic și luptător pentru Allah.

Potrivit unor martori, citați de RTL Belgia, atacatorul ar fi intrat într-o cafenea, unde a fost recunoscut de un client, care a alertat poliția. În urma schimbului de focuri, principalul suspect a fost rănit mortal.   

Două persoane au fost ucise luni seară, iar alta  a fost grav rănită în urma unui schimb de focuri care a avut loc în zona Bulevardului Ypre din Bruxelles. Cei doi morți sunt de naționalitate suedeză.

 

Articolul precedentGabriela Firea are soluții pentru pacienții cu boli psihice: „Aceste persoane au nevoie de ajutor specializat, dar și de acceptare din partea celor din jur”
Articolul următorMarcel Ciolacu a ajuns în Israel: „În vremuri atât de tulburi, România continuă să fie un factor de stabilitate”