BANI PENTRU APARATURĂ NOUĂ, LA SPITALUL CFR DIN SEVERIN

Banii alocați de municipalitatea din Severin Spitalului CFR vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură nouă la baza de tratament fizioterapie. Este vorba de 120.000 de lei, sumă votată de consilierii locali pe baza unui proiect inițiat de viceprimarul Daniel Cîrjan.

Secția de Fizioterapie a Spitalului CFR, unul dintre cele mai solicitate unități spitalicești din județul Mehedinți va fi dotată cu aparatură nouă, ca urmare a unei finanțări primite de la Consiliul local al Municipiului Drobeta Turnu Severin. Consilierii locali au votat în unanimitate alocarea sumei de 120.000 de lei Spitalului CFR, ca urmare a unui proiect propus de viceprimarul Daniel Cîrjan. Banii au ajuns în conturile Spitalului și în cel mai scurt timp va fi achiziționată aparatura. Aparatele folosite intens în acest moment la Fizioterapie au o vechime de peste 10 ani. Dată fiind complexitatea solicitărilor venite din partea pacienților, este nevoie de aparatură modernă.

Am solicitat Consiliului Local Severin o sumă rezonabilă de 120.000 de lei pentru reînoirea bazei de tratament de fizioterapie. Avem o adresabilitate mare pe acest segment de servicii medicale, iar aparatura existentă este veche, are peste 10 ani”, a precizat dr. Stela Firu, manager Spitalul Căi Ferate din Severin.

„Alături de consilierii municipali ai PNL am propus și susținut alocarea sumei de 120.000 de lei pentru modernizarea și dotarea bazei de tratament din cadrul Spitalului CFR, unul dintre cele mai modern din țară. Este primul an în care Consiliul Local alocă sume de bani importante pentru sistemul de sănătate din Mehedinți”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Nu este prima alocare de fonduri pentru spitalele de pe raza municipiului. Și primarul Marius Screciu a venit cu o inițiativă asemănătoare în cazul Spitalului Județean de Urgență din Severin.

Articolul precedentGREVĂ LA UZINA DE VAGOANE DIN SEVERIN
Articolul următorSlujbă arhierească la Mănăstirea Coşuştea-Crivelnic