Poliția îl caută în continuare pe tânărul suspect în cazul crimei care a îngrozit săptămâna trecută întreg Severinul. Atunci, o femeie de 45 de ani a fost omorâtă cu sânge rece, fiind lovită cu o rangă în cap.

Bărbatul care este bănuit că a ucis o femeie lovind-o cu o rangă în cap nu a fost deocamdată prins de poliție. Între timp și mama sa l-a dat dispărut la poliție. Femeia, în vârstă de 54 de ani, susține că fiind plecată în Italia, în după-amiaza zilei de 28 august a vorbit la telefon cu fiul său, Mara Alexandru-Alin, din Drobeta Turnu-Severin, iar după încheierea convorbirii telefonice, acesta nu a mai putut fi contactat, părăsind domiciliul fără a mai reveni până în prezent.

În urma sesizării a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acestuia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publica, dar și altor structuri în vederea identificării.

Persoana dispărută are păr șaten, ochi verzi, 1,75 m înălțime, 90 kg.

”Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciu de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, spun reprezentanții IPJ Mehedinți.

Crima a avut loc joi, 29 august, în jurul orei 5,00, când Gica Brînzei, de 45 de ani, a fost lovită cu o rangă în cap în timp ce se deplasa spre o stație de autobuz pentru a ajunge la locul de muncă.

Articolul precedentIncendiu puternic într-o garsonieră din Turnu Severin. 30 de persoane evacuate din bloc
Articolul următorCâți pensionari are județul Mehedinți