Bărbatul care vineri seară a înjunghiat un tânăr în Drobeta Turnu Severin a fost arestat pentru 30 de zile.

”În baza art.226 alin.1 Cpp, rap. la art.223 alin.2 Cpp şi art.202 alin.1, 3 şi 4 lit.e Cpp, Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi faţă de inculpatul COCOROIU PETRE MARIAN,cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin.1 C.p.. În baza art. 226 alin.2 Cpp, Dispune arestarea preventivă a inculpatului COCOROIU PETRE MARIAN, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2020 până la 08.03.2020, inclusiv. În baza art. 230 Cpp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat, mandat ce se va executa potrivit art. 230 al.4 C.p.p. În baza art.275 alin.3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 626 lei reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu, Popescu Costinel, potrivit delegaţiei nr. 285/08.02.2020 va fi avansată din fondurile M.J. Cu drept de contestaţie în 48 ore”, se arată pe portatul Tribunalului Județean Mehedinți.

Un incident violent a avut loc viseră seară  în municipiul Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 35 de ani a fost înjunghiat de un alt bărbat de 30 de ani, ambii din Turnu Severin.

Cei doi consumaseră alcool împreună,  iar la un moment dat, între ei a izbucnit un conflict spontan. De aici până la un atac cu cuţitul nu a fost decât un pas. Fapta s-a petrecut în cartierul CET Nord, în spatele Şcolii Generale nr.4 (la blocul de garsoniere).

Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112 şi imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de criminalişti şi un echipaj SMURD. Bărbatului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dare din nefericire loviturile primite au fost extrem de grave. Tânărul a fost înjunghiat cu un cuţit în zona abdomeniului.

Autorul crimei a fost reţinut de poliţie în circa 30 de minute de la comiterea faptei. 

 

Articolul precedentCăsătorii de zi și concert cu Pepe de Ziua Îndrăgostiților
Articolul următorPlt. maj. Daniela Sîrbu de la ISU Mehedinți, felicitat de prefect