Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri, care ar fi agresat trei persoane în faţa locuinţei uneia dintre victime, pe o uliță sătească din comuna Livezile.

La data de 26 august a.c, poliţiştii din Vînju Mare au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 27 de ani, ar fi agresat trei persoane.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, oamenii legii au stabilit că tinerii s-ar fi deplasat pe ulița sătească, până în dreptul locuinţei unui bărbat de 69 de ani, unde l-ar fi agresat pe acesta și pe alte două persoane de 38, respectiv 40 de ani, agresorii urmărind victimele până în curtea locuinței uneia dintre acestea, unde au pătruns fără drept și fără consimțământul proprietarului.

De asemenea, agresorul în vârstă de 27 de ani, ar fi folosit asupra victimei de 38 de ani, un pistol cu bile model airsoft ce face parte din categoria armelor neletale, provocându-i acestuia mai multe plăgi prin împușcare.

Poliţiştii îi cercetează pe cei doi bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și violare de domiciliu.

 

 

 

 

Articolul precedentJoi, 29 august, este hramul Mănăstirii Topolniţa
Articolul următor6,27%, rata şomajului în Mehedinți