Bobby Păunescu a comentat pe marginea dosarului făcut de DNA în privința prejudiciului de aproape 950 de milioane de la ROMPREST.

„Pe Realitatea a apărut un articol despre un dosar DNA deschis despre ROMPREST prin care vorbim de un prejudiciu de 950 de milioane de lei care înseamnă mult, aproape 200 de milioane de euro. Ce pot eu să va spun la treaba asta, nu știu cine e vinovat, cum e vinovat, dar un lucru e clar, o să vedeți că aici sunt implicați mare parte din cei care sunt în decizia de a distruge România. Justiția își va spune punctul de vedere, ceea ce trebuie să asigure președintele României este să susțină demersul procurorilor și judecătorilor, să nu existe intervenții.

Acest dosar e de foarte mult timp, a fost și blocat de mult timp, este urmărit cu atenție și îngrijorare de foarte multe state importante și în special de către SUA. Este esență corupției.”, a comentat Bobby Păunescu.

DNA începe urmarirea penala în megadosarul ROMPREST împotriva directorilor companiei Bogdan Adimi, Sorin Velicu, Cosmin Fodoroiu pentru înșelăciune, abuz în serviciu, evaziune fiscală, inclusiv constituire de grup infracțional organizat.

Acuzațiile sunt în urma unor modificări în fals a actului adițional privind tarifele ROMPREST Sector 1. Actul adițional ar fi fost semnat în 2019, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS, care este pus deja la dosar și ar proba din acele fapte. 

Articolul precedentMiron Mitrea: „Viktor Orbán a plecat la un război împotriva Uniunii Europene și la un sprijin fățiș față de Rusia”
Articolul următorO nouă etapă a Drumului Expres Craiova-Piteşti. Un nou tronson de drum se deschide în aceste zile