Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Realitatea a difuzat informații incendiare despre cazul afaceristului Cătălin Hideg, căruia influentul cuplu care a condus cândva SRI i-a promit problemele pe care le avea în justiție, contra unor sume cu multe zerouri, în euro.

În prima parte a interviului, afaceristul relatează că s-a betonat cu înregistrări, și poate și cu alte probe, de teamă că va fi păcălit. Când suspiciunile sale s-au adeverit și a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, Hideg a decis să se răzbune pe cei doi, dezvăluind faptele în fața procurorilor.

 

Articolul precedentPrognoza meteo 25 aprilie. Ploi și vijelii în toată țara
Articolul următorVremea extremă a făcut ravagii în țară: grindina a blocat șosele, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt