CADOURI EUROPENE LA ȘCOALA DIN HUSNICIOARA

Aproape 60 de copii de la școala generală din comuna mehedințeană Husnicioara au venit la școală și sâmbătă, dar nu pentru a face cursuri, ci pentru a sta de vorbă cu un deputat european. Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a sosit încărcat cu ghiozdane și rechizite și i-a sfătuit pe copii să învețe pentru a schimba această țară în bine.

Bucurie mare printre elevii școlii generale din comuna Husnicioara, o comună destul de izolată din județul nostrum! Copiii au venit sâmbătă, cu mic cu mare, în curtea școlii, pentru a se întâlni cu un deputat european. Un europarlamentar a venit la ei în școală pentru a le vorbi despre Europa și despre educație, dar nu a venit cu mâna goală, ci cu ghiozdane și rechizite aduse tocmai de la Bruxelles. Marian Jean Marinescu a fost așteptat atât de copii, cât și de primarul comunei și de directorul școlii. Micuții au fost impresionați de discuția cu deputatul European, i-au arătat acestuia școala, o parte din munca lor, precum și o dorință de competiție școlară adevărată.

Parlamentarul european a vizitat școala din comună și a rămas impresionat de felul în care arată aceasta și de faptul că atunci când există dragoste pentru învățătură, implicare din partea autorităților locale și pasiune din partea dascălilor, lucrurile pot merge bine și în mediul rural.

Articolul precedentCăutat de autoritățile din Austria pentru evaziune fiscală de 16.000 de euro
Articolul următorCum se comportă funcționarii publici ai Prefecturii Mehedinți cu jurnaliștii care cer să fie acreditați pentru referendum